Hur ska detta ga??

Ska kanske börja med att presentera mej.. Nyexaminerad sjuksköterska som jobbat ca 3 veckor på en kirurgavdelning någonstans i sverige.. Inskolningsperioden är snart över vilket innebär att jag inom några dagar ska gå själv utan någon som "kollar mej" - PANIK!! Jag känner bara, jag vill inte!
Så ser mitt liv ut just nu.. Dagarna är fulla med ångest över hur ska detta gå??
Jag tänker: andra klarar det ju, varför inte jag? Då blir jag positiv några sekunder för att sedan  komma till tanken; jag kanske är dum i huvudet.. jag kanske helt enkelt inte passar för detta jobb..
Just nu känns det inte ens kul, jag trodde att det skulle vara roligt att gå till jobbet och lära mej massa nya saker.. Men icke!! Hoppas att det blir roligare om några månader när jag vet vad jag håller på med, om det inte blir det så är detta nog inte min grej.. men då har jag ju iaf provat, inte sant??

Så finns det någon som har några grymma tips och råd till en alldeles för snurrig nybakad ssk? Är det någon som vet hur man klarar sig igenom de kommande månaderna av ångest?? O så en sista fråga.. Är inte 3 veckor lite kort inskolning, eller är det bara jag som behöver mer?


Forsta inlägget


      

Välkommen till min nya blogg!


   

RSS 2.0