Mot Bålsta:)

Längtar efter min familj:)


Notera tiden..

Man kan ju undra varför någon är vaken över huvudtaget så här dags. Skrikande ungar. Cirkus har det varit här för en liten stund sen. Nu är det tyst. Och plötsligt hör jag mmmaaammmmaaaa. Hon låter dessutom jävligt pigg. Vad ska jag göra? Går jag in till henne måste jag sitta där i säkert 1h minst. Tar jag in henne till vår säng snurrar hon runt och sparkas. Låter jag henne vara kanske hon somnar om eller så skriker hon snart. Jag kör på sista alt. Vi avvaktar. Nu är det iaf tyst:) nä inte nu.. Mmmaaammma!!!! Grrrrrrr..

Bjuckar på några foton så länge:)


Äntligen!

Sover barnen. Fy fan vilken eftermiddag:( blä. Vägran att ta på sig och gå hem från dagis. Slutade med att jag bar lillgris utan skor och jacka. Nu snackas det väl bland morsor och dagisfröknar. Skiter jag i. Ok. Ut till bilen. Iväg till BVC. Dax för minigris 18månkontroll. Båda barnen superduktiga och kanonroliga att ha att göra med. Mini fick godkänt och vaccination. Inga problem. Sen är det samma j-a visa igen. Även denna gång med publik. En grupp mammor som väntar på att få sätta igång rädda-liv-kurs. Fy f-n.


Mak = kan själv.

Allt ska hon göra själv. Mak. Kan själv. Kul men jobbigt. Skala ägg, bre macka, klä på sig etc. Hon e ju duktig och klarar vissa saker själv. Hade man lite mer tålamod och tid hade hon fixat fler saker. Senaste grejen är att skala mandarin. Mak. Kan själv:) å hon fixart. Sen ska klyftorna placeras på rad:)


Gissa vems?


Plötsligt så händer det!

Tills för några nätter sen har minigris sovit hela natten;) underbart!! Känner ju direkt att man är piggare och har bättre tålamod.. Lillgris är dock sjuk så där vaknar vi ju men sen när han är frisk, då blir det sova av.. Jippi!

Längtar tills han är så här igen.. Nu är han mest seg och trött:( kraken..


Mak?? Däs??

Vad kan det betyda? Det säger minigris hela tiden:)


Härmar syrran...

Testar blogg.se-appen. Skönt. Kanske blire fler inlägg nu. Eller inte. Vi får se.
Sitter btw på tåget från Skåne. Det är endel upp och ner från sätet:)


RSS 2.0