Är det inte sjukt hur mycket barnkläder ma...

img_5192 (MMS)

Är det inte sjukt hur mycket barnkläder man har egentligen??


Vägrar bli magsjuka igen:) sanering på hög...

img_2018 (MMS)

Vägrar bli magsjuka igen:) sanering på högsta nivå!!


Vad är det för färg på din  tröja? Kex är ...

img_8455 (MMS)

Vad är det för färg på din  tröja? Kex är svaret;) fikasugen lillgris...


Vi fick skiten. allihop. Vi är friska nu m...

Vi fick skiten. allihop. Vi är friska nu men Ojojoj vad trött jag är!! Helt slut.


På väg hem från Skåne. 1 dag tidigare pga ...

img_0686 (MMS)

På väg hem från Skåne. 1 dag tidigare pga att Js bror blivit magsjuk. Vi kommer troligtvis oxå drabbas och då är det bättre att vara hemma. Värsta tänkbara scenario är magsjuka i bilen hem... Så håll nu tummarna att vi hinner hem innan det bryter ut. Det som är extra trist är att jag skulle träffa min barndomsvän idag. Hon bor i malmö då vi tänkte passa på att träffas men icke!! :( känns supersupertrist. Hade sett fram emot det länge:( men men.. Nästa gång...


Finbesök av barndomskompis o hennes sessa;)

img_3658 (MMS)

Finbesök av barndomskompis o hennes sessa;)


Tidigare ikväll. Hemma hos mina favoritsvä...

img_8316 (MMS)

Tidigare ikväll. Hemma hos mina favoritsvärföräldrar:) lillgris styr och ställer. Här har han bestämt att minigris ska ligga bredvid honom och vila och han själv ska vila bredvid molle. Tror ni minigris låg stilla!? Svar nej:) molle verkade gilla det iallafall! Nåväl, imon är det lussefirande på dagis. JAG VET, fel dag!! Vet ej varför...


Russinleken. Kommer ni ihåg?? Vad kallades...

Russinleken. Kommer ni ihåg?? Vad kallades den för mer?? Jag har fått ett förslag men det känns inte helt rätt.. Nu vill jag höra vad ni kallar/kallade den?? Hmm, jag blir snart tokig, ni vet hur det är när man bara INTE kommer på't!! Kom igen nu, hjälp!!


Då är jag o j ut på gallej;)

img_3573 (MMS)

Då är jag o j ut på gallej;)


Imorgon ska jag och min älskade ut på gall...

Imorgon ska jag och min älskade ut på gallen! Syrran ska vara barnvakt, tack underbara du! Hennes kille kanske inte kommer med pga sjukdom, så syrran ska alltså ha 5(!) ungar helt själv. Det kallar jag supermorsa:) jag tvekar inte en sekund på att hon fixar det, kommer känna mej helt lugn hela kvällen. Det är min syster det! Hon är bäst:) jag kommer hjälpa henne lägga och sen ansluta till restaurangen senare istället för fördrink hos ett par. Det är det minsta jag kan göra tycker jag. Men J då tänker ni säkert?? Jag har ju varit iväg på ganska mycket grejjer senaste tiden så han är värd en fördrink tycker jag:) Vad vill jag ha sagt med detta? Jo jag vill bara meddela att jag verkligen har världens bästa storasyster! Älskar dej!! Ses imon:)


Kolla kolla kolla! Fan ni är hon nära att ...

img_9371 (MMS)

Kolla kolla kolla! Fan ni är hon nära att krypa på riktigt;) jag tippar att hon kryper innan eller på julafton:)


Tidigare idag när vi väntad på att J skull...

img_4498 (MMS)

Tidigare idag när vi väntad på att J skulle komma hem dansade vi lite. Lillgris älskar att dansa:) vi skulle absolut ha mössorna på oss. Alla 3. Jag mini- och lillgris. Varför? Jo igår tränade j på hiphop-lektion för hans fyror. V ville vara lite mer hiphop så mössorna på. Igår. Tydligen gillades det av lilla grisen:)


Min nya skapelse;) om jag ska vara helt är...

img_1046 (MMS)

Min nya skapelse;) om jag ska vara helt ärlig så blev den perfekt!! NÖJD;) notera den röda tygsladden;) älskar den!


Då sitter jag på bussen. Känns tomt utan b...

Då sitter jag på bussen. Känns tomt utan barnvagn:( men samtidigt skönt att bara vara jag;) grisarna kommer ha en kanondag med världens bästa pappa hemma hos deras farmor o farfar. Det känns sååå bra:)


Ligger här i sängen och hör minigris hosta...

Ligger här i sängen och hör minigris hostar.. Stackare... Sist jag skrev om vidriga nätter skärpte jag/vi rutinerna och införde förbud att ta upp (förutom i kris) lilla tjejen. Minns ni? Bra. Jo, vill bara rapportera att det blev bättre med det samma! Visst hon vaknar nån gång på natten men då är det bara nappen hon saknar. Inget vankande här inte. Nästa grej är att lära henne stoppa nappen själv.. Hmm undra när man kan börja med det?? Nån som vet?? Johanna, Jenny, Ellen?? Ni brukar ju komma med klokheter:) ja ni andra oxå förstås! Skitsamma. Nu nästa grej. Jag läser ju som bekant Katrins blogg och hon har gjort en grym grej!! Samlar in pengar och grejer till fattiga barn i Sverige så de får mat och nån klapp! Folk, vanligt folk satte in pengar och på 1 dag hade det kommit in 48000kr! Sjukt bra ju! Transportfirma ska köra ut grejerna gratis. Allt går oavkortat till de som behöver.. Läs på http://www.finest.se/katrin Nä nu måste jag försöka sova trots minigris hosta. Imon bär det av mot rånäs slott och spa-weekend med mina kära Barndomsvänner!!! Jiiihhaaaaaaaaa!


SMS-inlägg

img_4561 (MMS)


Jobbig syrra som gillar att krypa på sin s...

img_9802 (MMS)

Jobbig syrra som gillar att krypa på sin storebror;)


Lillgris gamla kläder;)

img_5474 (MMS)

Lillgris gamla kläder;)


En helt vanlig dag. I en månad till. Sen ä...

img_8121 (MMS)

En helt vanlig dag. I en månad till. Sen är det 75% på kirurgen som gäller för mej;( och ;) Blandade känslor. Kul att jag fått jobb såklart! Trist att vardagen börjar igen. Jag har ju trots allt varit hemma sen dec-08... Det som oxå känns lite tungt är att jag kanske aldrig kommer vara mammaledig.. Samtidigt som det har varit kanon att skaffa syskon så tätt, (har ju fått massa extratid med lillgris tack vare att jag varit hemma med minigris) så kanske det hade varit bra att dragit ut på tiden... Jag menar, nu tog jag allt det roliga med en gång.. Äh jag vet inte hur jag ska förklara;) skit samma! Jag har fått jobb!! Det är ju faktiskt askul. Men hade jag själv fått välja hade det ju varit kanon att gå tillbaka till mitt gamla jobb o alla ni underbara som jobbar där... Man kan ju tydligen inte få allt här i livet;)


RSS 2.0