Juicepremiär för väääärldens mest bestämda...

img_0353 (MMS)

Juicepremiär för väääärldens mest bestämda flickebarn..


Ett fotbollsmål såklart;)

img_2465 (MMS)

Ett fotbollsmål såklart;)


Lustigkurre:)

img_4091 (MMS)

Lustigkurre:)


Folk säger att man inte är lika "noga" med...

img_8059 (MMS)

Folk säger att man inte är lika "noga" med andra barnet. Jag får nog hålla med. Idag var det donkenpremiär på minigris:) lite tidigare än lillgris premiär.. inga pommes dock men nuggets.


Svårt att se kanske..

img_0049 (MMS)

Svårt att se kanske..


Iiiii vi gjorde klart panelväggen i vårt s...

Iiiii vi gjorde klart panelväggen i vårt sovrum idag jag o min älskade;) jag är såå imponerad av oss själva. Ska ta ett foto imon ska ni få se! Annars har jag jobbat hela helgen o det har gått riktigt bra.. Inskolningen är över o jag står på egna ben vilket jag gillar bättre.. Ikväll hade jag häcken full, navelbråck som reponerades 3 ggr under mitt pass, en dam som fick frossa o misstänkt pankreatit så lite pyssel med henne oxå, snurriga farbröder som inte inser att de inte kan ta sej till toan själv o därför ramlar, strulande Edapump.. Ja häcken full men på ett kul sätt.. Alltså läget under kontroll trots mycket jobb. Det gillar jag! Fasar morgondagen dock.. Blir en tuff dag tror jag.. Måste sova nu.. Är inte trött men ska upp om 6h.. Hoppas på en hel natts sömn.. Btw så måste jag berätta om våran lyxlördag oxå, men det får bli imon;) gonatt!!


Det går framåt!

img_9050 (MMS)

Det går framåt!


Buzzador

Det är ju kul med gratis grejjer eller hur?? Ännu roligare är det att testa nya saker, visst?
Testa HÄR vettja!

Jag har precis fått hem ett gäng Bepanthensalvor som just nu används flitigt. Sen väntar jag på tacokrydda för fisk och skaldjur som jag ska testa och dela ut till nära och kära:)

Inget jobbigt är det. Bara få hem grejjerna i brevlådan, testa, dela ut till nära och kära, skicka in en liten rapport om vad folket tyckte. Lätt som en plätt!
Testa ni oxå!!

Asså jag vet att jag tjatar men allt går s...

img_2993 (MMS)

Asså jag vet att jag tjatar men allt går så jäkla fort! Igår fick jag veta att hon tydligen kan hålla flaskan själv SJUKT!!


RSS 2.0