Toan finns inte mer. Fr.o.m. Idag o ca 2 v...

img_9437 (MMS)

Toan finns inte mer. Fr.o.m. Idag o ca 2 veckor har vi ingen toa nere och inget vatten! Ingen tvättmaskin, diskmaskin eller rinnande vatten. Men vi har toan uppe som funkar o där finns ju även vatten. Undra hur detta ska gå?? Lackade redan första kvällen:( blir 2 tuffa veckor är jag rädd...


Gamla lära-gå-vagnen framplockad.. Tyvärr ...

img_7519 (MMS)

Gamla lära-gå-vagnen framplockad.. Tyvärr paj men funkar typ ända.. Går inte att spärra:( nåväl, kul att hon gillade den.. Idag är jag ledig efter min första jobbhelg på 2 år. Lugn och skön helg. Patienterna klarade sej nästan helt själva och det är skööönt!  Nu ligger jag i sängen o måste snart gå upp. J är nere och tar emot rörmokarn som stänger av vattnet på toan. Idag börjar projekt renovera toa;) längtar såååå tills det blir klart!


Min fina lillgris!!

img_7866 (MMS)

Min fina lillgris!!


Nu kryper minigris på riktigt;) det går ju...

img_4594 (MMS)

Nu kryper minigris på riktigt;) det går ju inte fort  men ändå:) sjukt fort det går...


Hihi baddax!

img_7158 (MMS)

Hihi baddax!


Lillgris första husdjur;) Blubb-blubb

img_5188 (MMS)

Lillgris första husdjur;) Blubb-blubb


Jag är inge glad:( jag borde vara världens...

Jag är inge glad:( jag borde vara världens lyckligaste människa. Jag har världens bästa och underbara man och barn. Vi bor i ett litet radhus som är perfekt för oss. Har världens finaste familj och dessutom den bästa svär-familjen man kan önska. Mina vänner är de bästa men lite för långt borta dock. Allt i mitt liv är ju för fan perfekt men ändå är jag inte glad. Inte alla dagar. Idag är en pissdag. Vill bara ligga i sängen och glo in i taket, det är vad jag har energi till just idag. Vill inte åka iväg och jobba o vara trevlig och ta ansvar. Jag vill vara glad och tycka att det är mysigt att gå och småplocka lite innan det är dax för lite jobb. Mysigt att vika små tröjor. Jag vill känna energi och kraft. Det var alldeles för länge sen. Jag är trött på att vara trött. Kan man vara trött HELA tiden utan att man har nån allvarlig sjukdom?? Småbarn ja vet men konstant trött?? Deppigt inlägg, jag vet. Jag vill nog bara ha lite råd och tips tror jag :)


En trött 2åring helt utslagen. Kalas och p...

img_4052 (MMS)

En trött 2åring helt utslagen. Kalas och presenter tar kol på en liten kille:) när dessutom tjejkusinerna varit här och lekt järnet är det extra svårt att hålla sej vaken till Nemo. Vilka presenter sen! En fisk som fick namnet blubb-blubb, massa verktyg, bakgrejer, kläder, pusselbok, bestick, ritbräda, lego x fler och en cykel!! Men cykeln levereras lite senare så den har han inte sett än:)  Hursomhelst har det varit en underbar och intensiv helg! Överraskningsfest för svärmor i lördags och 2årskalas idag. Får berätta mer i detalj en annan gång men nu måste jag sova. Är heeelt slut! Hej


Våran egen lilla arbetare

img_9471 (MMS)

Våran egen lilla arbetare


Fotbollskläder är det som gäller nu för ti...

img_2997 (MMS)

Fotbollskläder är det som gäller nu för tiden.. Han fick en brassetröja av Joels kusin i julklapp o den är 14 nr för stor men det var det enda som gällde häromdagen till dagis. Orkade inte ta kriget så det fick bli brassetröja den dagen;)


Min stora pojke! Frukost är för tillfället...

img_0477 (MMS)

Min stora pojke! Frukost är för tillfället godaste målet.. Notera mörkret i fönstret.. 0545 var det tydligen morgon i huset...


Min stora tjej käkar frulle! Macka är lite...

img_5589 (MMS)

Min stora tjej käkar frulle! Macka är lite av en favvo...


Fy fasen. Nu börjar jag bli riktigt nervös...

Fy fasen. Nu börjar jag bli riktigt nervös! Om 2 timmar är jag på nya jobbet. Har ju som bekant inte jobbat sen dec 2008. Känslorna just nu är att jag aldrig vill jobba igen och sen får jag ännu mer ångest när jag tänker: jaha var det det? Min mammaledighet är över? Kommer jag aldrig mer få vara hemma?? Kom nu inte o säg att jag faktiskt varit less på att vara just hemma för de orden behöver jag icke just nu. Nä usch jag vill inte jobba!!!!!!!!!!!!!!!


Asså shit.. Allt jag har att säga.. Hittar...

img_8855 (MMS)

Asså shit.. Allt jag har att säga.. Hittar mini på första trappsteget.. Jag som fixat i köket o känt mej lugn när hon varit vid trappan.. Får hitta nåt annat att sätta henne vid när man måste fixa nåt:)


Inte alltid kul med en syrra som vill ha A...

img_0704 (MMS)

Inte alltid kul med en syrra som vill ha ALLT man leker med.. Btw så har jag upplevt andra kanonnatten hittills.. Vaknade 0615 av liten flicka. Heeelt ok när man  får sova hela natten! Idag är det 2årskalas hos Arrebarre;)


Då har helgen jag inte längtat efter kommi...

Då har helgen jag inte längtat efter kommit. Sista helgen på mammaledigheten. En ensam helg utan min J. Han är på gallejhelg med örebrograbbarna. Helgen känns tung helt enkelt. Men det som är jobbigast i skrivandets stund är minigris hosta. Hon har vaknat 3 gånger hittills. Stackars vackra lilla tjej. Hostar hostar o hostar:( har provar olivolja idag. Ja, olivolja. Ska tydligen funka att ge lite sånt innan sänggående. Provade att ge henne innan hon skulle sova på dagen och det funkade faktiskt! Smakar skit men det går bra att ge. Har laddat ett litet glas på nattduksbordet:) nog bäst att gå och lägga mej.. Känner starkt att det blir en tuff natt. Är rädd att båda ska vakna i natt. Lillgris brukar aldrig vakna men det har hänt. Kan ju inte ha båda i sängen.. Håll nu tummarna att natten går fort. Låntar till jag hör lillgris ropa mamma mamma mamma! Då är det morgon. Förhoppningsvis. Gonatt


Så här roligt är det att ätä macka första ...

img_4690 (MMS)

Så här roligt är det att ätä macka första gången;)


Vänder ryggen ett slag och när jag kollar ...

img_2092 (MMS)

Vänder ryggen ett slag och när jag kollar hur de leker ser jag detta;) tredje gången hon ställt sej nu.. Hon e stark den lilla rackarn. På gott och ont:)


Jaha då var det roliga över:( känner mej d...

Jaha då var det roliga över:( känner mej deppig. Hade länge längtar efter jul och nyår då jag äntligen får träffa min älskade syster och hennes helt underbara tjejer! O min underbara mamma!! Helgerna ar varit ljuvliga. Nu är det över:( hatar verkligen när nåt man längtat till är över. Tomt. Det blev ju inte bättre av att vi den senaste veckan har haft äran att ha de två äldsta av syrrans tjejer här. Har varit sååååå underbart. Visst har det varit jobbigt med 4 barn här hemma men det underbara och supermysiga väger lätt över!! Hoppas innerligt att vi träffas snart igen. Älskar de där tre tjejerna innerligt! Ja syrran oxå:)


RSS 2.0